Hydroterapia piscina

Accessoris piscines

Accessoris que donen dinamisme, seguretat i personalització a la vostra piscina

Ara que definitivament ens trobem a l’inici de la temporada de bany és un dels millors moments per acabar de posar a punt la piscina i el seu entorn perquè pugueu gaudir-ne de la millor manera al llarg de tot l’estiu. Una piscina ben equipada amb tots els seus accessoris ofereix una experiència d’ús més completa i gratificant i incrementa la comoditat i la satisfacció dels seus usuaris. Cada cop són més les millores i innovacions que s’apliquen als diferents accessoris que hi podem incorporar, fent-nos arribar a les nostres llars productes amb materials de més qualitat i amb funcionalitats sorprenents i molt útils. A continuació us presentem una selecció d’accessoris que us oferim a Piscines Sant Cugat i que us aportaran confort, estil i personalització de l’espai.

Diversitat d’escales que s’adaptaran a la vostra piscina
Seguretat i comoditat en diferents models d’escales que s’adapten a la vostra piscina sigui com sigui.

Un passamà facilitarà l’accés i sortida de la piscina
Faciliteu l’accés a la piscina i feu més segura la sortida de l’aigua amb un passamà que us aporti autonomia i comoditat.

Multiples dutxes, solars, de bambú…, que s’adaptaran a la vostra piscina
Per refrescar-vos, treure-us el clor de la pell i donar un toc d’elegància i dinamisme al vostre jardí. Les dutxes solars són una opció ecològica i molt efectiva: a través de l’absorció dels raigs solars, generen energia per funcionar a ple rendiment.

Alarmes per detectar caigudes a l’aigua
Divertiu-vos sense preocupacions tot instal·lant alarmes de detecció de caigudes que us avisaran d’immersions accidentals perquè gaudiu plenament de la piscina amb els més petits de la casa.
Més informació sobre sistemes de seguretat

Trampolins per a grans i petits
Entreteniment sense límits. Impulseu-vos a l’aigua i aprofiteu al màxim les possibilitats d’oci de la vostra piscina amb un trampolí segur, pràctic i senzill d’instal·lar.

ducha-cascada-piscina-piscines-sant-cugat

Balneoteràpia a la piscina o l’spa:
milloreu la vostra salut i aconseguiu un espai de relaxació immillorable sense sortir de casa

Us heu plantejat mai com seria disposar d’una zona de wellness a casa? A Piscines Sant Cugat us volem apropar la balneoteràpia a la vostra llar perquè mantingueu el benestar físic i psicològic i us pugueu alliberar de l’estrès del dia a dia. Tan senzill com complementar la piscina o l’spa amb cascades, cortines d’aigua o injectors d’aire per obtenir un relaxant massatge de bombolles.

Jacuzzis inflables per a aquells que no voleu fer obres
Si voleu tenir la llibertat de decidir quan tenir el jacuzzi en marxa i quan desar-lo per aprofitar millor l’espai, el model inflable és una opció còmode, econòmica i desmuntable.

Jacuzzis fets a mida
Res com arribar a casa i prendre un revitalitzant bany en un jacuzzi. Corrents d’aigua i temperatura regulables per a què l’experiència encaixi amb vosaltres al 100%.

Banyeres d’hidromassatge
Adaptables a qualsevol espai i amb multitud de prestacions que aconseguiran fer-vos autèntics massatges relaxants a través de circuits d’aigua en moviment.

Aquabikes, per als més esportistes
Heu practicat mai esport a la piscina? Les aquabikes són bicicletes específicament dissenyades per ser utilitzades en immersió i us proporcionaran salut, benestar i diversió mentre us refresqueu dins l’aigua.

Cascades: originalitat i distinció a la vostra piscina
Les cascades són una de les millors formes de provar la balneoteràpia a la llar. Tot avantatges: ajuden a relaxar-se, proporcionen un massatge a la musculatura del coll i els espatlles i oxigenen l’aigua.