piscina-formes-irregulars
Disseny de PISCINES A MIDA
construïm tot tipus de piscines que s’adaptaran a les seves necessitats


Donem forma a les teves idees i et dissenyem i construïm la piscina que més encaixi amb tu i el teu jardí.

T’oferim possibilitats diverses i materials amb diferents acabats i característiques perquè encertis en la teva elecció i puguis personalitzar al màxim la teva piscina. Des dels dissenys d’obra clàssics, que podràs adaptar al teu gust tant com desitgis, fins als models de plaxilon i les seves múltiples opcions, així com també les piscines de polièster o les de liner.

PISCINES D’OBRA
les piscines més personalitzables de totes
piscines d'obra

PISCINES PERSONALITZADES PER A CADA CLIENT

Les piscines d’obra són les més sol·licitades pels nostres clients, i poder personalitzar cada piscina és per a nosaltres un gran repte. Aquestes es realitzen amb formigó projectat, aconseguint en pocs dies un got estanc i sense juntes. El gresite és l’acabat estrella, i la gran varietat del mercat ens permet aconseguir diferents textures i colors per fer la seva piscina única.

PISCINES DE POLIÈSTER
La comoditat de tenir una piscina en només una setmana.
piscinas-de-liner

L'opció més ràpida i econòmica

Les seves característiques la defineixen com l'opció perfecte per gaudir d'una piscina nova en tant sols una setmana de forma econòmica.

Disposem de 34 models de piscines de polièster amb estructura reforçada, incloent la gamma amb desbordant i la gamma amb Spa, disponibles totes elles en tres tonalitats diferents de color; arena, blanc i blau.

La compra inclou: transport a Peu d’obra, subministrament i col·locació, accessoris encastats, coronament, local tècnic, productes i posada en marxa.

PISCINAS DE LÀMINA ARMADA
adaptables a qualsevol disseny o forma
piscina lamina armada

 

UNA PERFECTA ESTANQUITAT EVITANT QUALSEVOL POSSIBILITAT DE FUGA D’AIGUA

Les piscines de làmina armada són una bona alternativa no només per la fiabilitat dels materials sinó també per les seves propietats d’adaptació, gamma de productes i instal·lació, entre d’altres. Entre les seves propietats o avantatges més significatius recalquem que les piscines de làmina armada tenen gran impermeabilitat, resistència a l’esquinçament i a la decoloració per la filtració de raigs UV i són de fàcil soldadura.

Save

Piscines de plaxilon
Formes originals sense límit de mides
piscina-plaxilon

Les piscines de plaxilon ofereixen formes originals i actuals

Les piscines de plaxilon són una solució ràpida i versàtil per construir piscines en llocs difícils o impossibles. Poden ser piscines elevades, enterrades o desbordants amb una gran varietat de mides, formes i colors. El material utilitzat és el plaxilon, un producte ecològic molt resistent al pas del temps i a la flexió.

Piscines elevades
Perfecte per una terrassa o jardí
piscina elevada rattan laghetto

Piscines versàtils que permeten una fàcil i ràpida instal·lació

Sofisticades i adaptables, les piscines elevades són perfectes per una terrassa, un jardí o a l'interior de casa nostra. Una solució molt pràctica per tenir un lloc per banyar-se, podent deixar-les muntades tot l'any o desmuntar-les al final de temporada. La gran diversitat de models i mides de que disposem segur que s'adaptaran a les vostres necessitats i gustos.

CATÀLEG HYDROSUD
Els millors productes als preus més justos.
catalogo-hydrosud

Catàleg de productes hydrosud

Podeu consultar del cataleg hydrosud on trobareu els preus més justos per piscines de polièster, piscines d'obra, filtració, calefacció, cobertes d'estiu, tractament, peces de recanvi i manteniment, equipament de benestar, jocs, inflables, spas, saunes, cabines d'infrarojos, banys de vapor, aigua domèstica, reg, bombes de reg, estany decoratiu, entorn al jardí...

CONSULTAR CATÀLEG HYDROSUD

SOL·LICITEU PRESSUPOST
coneixeu els descomptes i promocions que us podem oferir

Situació

C. Manel Farrés, 103-105 local B

08173 Sant Cugat del Vallès Barcelona

Contacte

T. 93 589 25 29 · T. 639 758 706

Informació general

info@piscinassantcugat.com

pressupostos

tecnicos@piscinassantcugat.com

Sol·licitud de pressupost

Nom i Cognoms*

Telèfon*

Mail*

Quina piscina voldria

Mida de la piscina

Missatge

* He llegit i accepto la Política de Privacitat

* Camps Obligatoris