Disseny i construcció de piscines

Com iniciar la nova temporada de banys a la piscina?

La piscina que sempre heu somiat pot estar al vostre jardí aquest estiu

Si fa temps que esteu pensant com de bé us aniria tenir una piscina al vostre jardí on poder refrescar-vos els estius i on gaudir de la tranquil·litat i exclusivitat del vostre propi espai de relax i calma, ara és el moment de decidir-vos. Disposar d’una piscina a casa vostra necessita planificació per tenir-ho tot a punt quan comenci la temporada de bany. A Piscines Sant Cugat som especialistes en dissenyar i executar projectes amb diversitat de materials i estructures perquè només us hagueu de preocupar d’escollir quin és l’espai que més us convindria i quins dissenys són els que encaixen millor amb la vostra llar i pressupost. Comptant amb el nostre assessorament i amb l’experiència d’haver-nos fet càrrec de la construcció de més de 1.000 piscines que ens avala, només us heu de posar en contacte amb nosaltres perquè comencem a desenvolupar el que teniu al cap tan aviat com desitgeu.

Farem que la construcció d’una piscina nova des de zero només us dugui la feina de decidir

Per començar, volem que conegueu quina és la nostra manera de treballar. El servei tècnic qualificat de Piscines Sant Cugat és qui durà a terme tot el procediment d’inici a fi perquè pugueu fer el vostre somni realitat de la manera més senzilla. Tant si preferiu que la piscina sigui d’obra perquè opteu per la perdurabilitat del formigó projectat amb l’atractiu de l’acabat de gresite, el disseny a mida de diferents textures i tonalitats i el privilegi de gaudir d’una zona única al vostre jardí i feta totalment al vostre gust que us acompanyarà passin els anys que passin, com si escolliu accelerar els terminis i tenir en tan sols una setmana una piscina de polièster que podreu escollir entre una gran varietat de models, colors i estructures incloent les desbordants i les que projecten spa. També us podeu decantar per les de liner, que s’adapten a qualsevol disseny o forma i proporcionen estanquitat i resistència, per les de làmina armada, també molt consistents i impermeables, o per les d’acer inoxidable, que requereixen poc manteniment i destaquen per la brillantor i els reflexos. O podeu anar més enllà i escollir piscines de disseny fetes amb fusta, desbordants o amb la última novetat que us oferim: les de plaxilon, més resistents als raigs UV, amb lluentor de mirall, molt més ràpides de construir i amb múltiples possibilitats d’estructura.

Des de la visita d’obres fins al revestiment: ens encarreguem absolutament de tot

Una vegada escollit quin és el disseny que més us convé, ja podrem donar el tret de sortida a la planificació per plasmar al lloc escollit el tipus de piscina que us heu imaginat. Us farem una visita d’obres per decidir els materials de la vostra futura piscina, l’estructura que li voleu donar i el disseny de l’ambient exterior en conjunció amb els vostres gustos i en harmonia amb la vostra llar. Fet això, marcarem el perímetre que excavarem i durem a terme tots els procediments de sol·licitud d’obres i administratius amb el vostre ajuntament perquè no us hagueu de preocupar de res. Tot seguit, encofrarem la piscina tot aixecant-ne les parets, dotant-les de l’estructura acordada i incorporant el sistema de filtració més adient. El conjunt de l’equipament d’skimers, il·luminació i la resta d’accessoris s’integraran en aquest moment, així com la construcció d’escales i el coronament. Per acabar, només quedarà revestir el vas amb l’estil que més us agradi.

Ens encarreguem de donar forma als espais enjardinats

A Piscines Sant Cugat també ens encarreguem de donar forma als espais enjardinats, fins i tot si inclouen treballs de fusteria o si voleu disposar d’espais wellness amb saunes i jacuzzis. I una vegada ho tingueu tot enllestit, assumim les tasques de manteniment i assistència perquè tot us funcioni correctament. Vegeu els dissenys que hem desenvolupat i quins tipus de piscines hem construït a la nostra galeria de projectes i comenceu a idear la que voldríeu tenir aquest estiu a casa vostra. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i que ens sol·liciteu el pressupost sense compromís perquè puguem iniciar el disseny i la construcció de la vostra piscina.