Piscines

DISSENY DE PISCINES A MIDA

dissenyem i construïm la teva piscina a mida

Donem forma a les teves idees i et dissenyem i construïm la piscina que més encaixi amb tu i el teu jardí.
T’oferim possibilitats diverses i materials amb diferents acabats i característiques perquè encertis en la teva elecció i puguis personalitzar al màxim la teva piscina. Des dels dissenys d’obra clàssics, que podràs adaptar al teu gust tant com desitgis, fins als models de polièster o les de liner.

PISCINES D’OBRA

les piscines més personalitzables de totes

Piscines personalitzades per a cada client. Les piscines d’obra són les més sol·licitades pels nostres clients, i poder personalitzar cada piscina és per a nosaltres un gran repte. Aquestes es realitzen amb formigó projectat, aconseguint en pocs dies un got estanc i sense juntes. El gresite és l’acabat estrella, i la gran varietat del mercat ens permet aconseguir diferents textures i colors per fer la seva piscina única.

PISCINES DE POLIÈSTER

la comoditat de tenir una piscina en només una setmana

L’opció més ràpida i econòmica. Les seves característiques la defineixen com l’opció perfecta per gaudir d’una piscina nova en tan sols una setmana de forma econòmica. Disposem de 34 models de piscines de polièster amb estructura reforçada, incloent-hi la gamma amb desbordant i la gamma amb Spa, disponibles totes elles en tres tonalitats diferents de color; arena, blanc i blau.

La compra inclou: transport a peu d’obra, subministrament i col·locació, accessoris encastats, coronament, local tècnic, productes i posada en marxa.

PISCINES DE LÀMINA ARMADA

adaptables a qualsevol disseny o forma

Una perfecta estanquitat evitant qualsevol possibilitat de fuga d’aigua. Les piscines de làmina armada són una bona alternativa no només per la fiabilitat dels materials sinó també per les seves propietats d’adaptaciógamma de productes i instal·lació, entre d’altres. Entre les seves propietats o avantatges més significatius recalquem que les piscines de làmina armada tenen gran impermeabilitatresistència a l’esquinçament i a la decoloració per la filtració de raigs UV i són de fàcil soldadura.

PISCINES ELEVADES

perfecte per una terrassa o jardí

Piscines versàtils que permeten una fàcil i ràpida instal·lació. Sofisticades i adaptables, les piscines elevades són perfectes per una terrassa, un jardí o a l’interior de casa nostra. Una solució molt pràctica per tenir un lloc per banyar-se, podent deixar-les muntades tot l’any o desmuntar-les al final de temporada. La gran diversitat de models i mides de que disposem segur que s’adaptaran a les vostres necessitats i gustos.


CATÀLEGS

Els millors productes als preus més justos

Podeu consultar del cataleg hydrosud on trobareu els preus més justos per piscines de polièster, piscines d’obra, filtració, calefacció, cobertes d’estiu, tractament, peces de recanvi i manteniment, equipament de benestar, jocs, inflables, spas, saunes, cabines d’infrarojos, banys de vapor, aigua domèstica, reg, bombes de reg, estany decoratiu, entorn al jardí…

Anem més enllà del disseny i construcció de piscines. Volem fer-t’ho fàcil, per això t’oferim tot allò que necessites. Donem forma a les teves idees, dissenyem i construïm la piscina que més encaixa amb tu. Cuidem tots els detalls amb un entorn immillorable, amb el millor jardí, accessoris i complements per fer el teu bany més agradable.


SOL·LICITEU PRESSUPOST

coneixeu els descomptes i promocions que us podem oferir

Solicitut de pressupost