El millor manteniment

És aquell que es fa tot l’any

A les acaballes de l’any ben pocs deuen pensar en la piscina que tant gaudeixen al llarg de la temporada d’estiu. Quan les temperatures elevades fan que lliurar-nos a la frescor d’un bany sigui un dels nostres petits desitjos diaris, conservar l’aigua neta i allunyar-ne les brosses es converteix en una prioritat que assumim de bona gana. Això és així: els mesos de calor no hi ha ningú que no sàpiga que la piscina necessita un manteniment. Ara bé, si demanéssim quantes persones estan al cas que aquesta cura ha d’anar molt més enllà de l’estiu, de ben segur que en trobaríem força que no ho tindrien tan clar.

No és més net qui menys embruta, sinó qui manté en més bon estat l’aigua de la seva piscina

El cert és que la conservació del bon estat de la piscina no està gens supeditat a si la fem servir o no. És clar que com més ens hi banyem, més atenció necessitarà i que, segons on estigui ubicada, a la climatologia i vegetació de la zona o depenent de factors com si té coberta o està totalment destapada la qualitat de l’aigua es veurà més o menys afectada i la intensitat i periodicitat del seguiment que en fem serà diferent. Però la intensitat de la conservació a l’estiu no ha de defallir la resta de l’any. A Piscines Sant Cugat som especialistes en el manteniment d’aquest espai de benestar, descans i oci tan singular de casa vostra. Sabem que cada piscina és única i per això us oferirem un servei de conservació de l’aigua i de l’entorn adequat a les vostres necessitats.

Des de la hibernació fins a la posta a punt: deixeu-ho a les nostres mans

No cal que us preocupeu per saber quins productes heu d’emprar. Oblideu-vos també de quin és el millor moment per utilitzar-los. Els professionals de Piscines Sant Cugat us atendrem personalment sempre que ho demaneu i farem per vosaltres la feina de manteniment. Una funció que no es redueix només a l’estiu. No hauríem de confondre l’augment en els esforços que lògicament haurem de fer en temporada de bany amb la falsa idea que, fora d’aquesta, quan comenci a refrescar, ja no hi haurem de pensar més fins que la calidesa de la primavera ens convidi altra vegada a voler provar la bona temperatura de la piscina. De fet, a la tardor i a l’hivern són també ben importants els passos que hem de dur a terme per mirar de preservar-la en les millors condicions. Hi ha qui opta per un procés d’hibernació. El mes en què ens trobem és quan se sol començar a posar en pràctica. Mitjançant l’aplicació de diferents productes químics, l’aigua es mantindrà neta fins que ens hi tornem a remullar. Aquesta elecció, en efecte, és la més encertada si el que volem és no haver de buidar la piscina fins al cap de tres temporades ben bones.

Contacteu amb nosaltres i us assessorarem de la millor manera

Ens farem càrrec del manteniment de la vostra piscina al llarg de tot l’any. La posta a punt abans de tornar-la a utilitzar, amb tot el que això implica: la regulació del pH, la cloració, la prevenció d’algues i la floculació de les partícules en suspensió que l’enterboleixen. També ens ocuparem del control en els canvis d’horaris de la filtració automàtica, la selecció i aplicació dels productes químics indispensables en cada època i la solució al moment dels possibles problemes que us puguin sorgir. Així mateix, també ens farem càrrec del manteniment dels skimmers i de les bombes per tal que el sistema de filtració compleixi amb eficàcia la seva finalitat i us facilitarem la neteja de la brossa, del fons i de les parets a través de diversos sistemes que podreu escollir segons pressupost i necessitats.