Hydroterapia piscina

Accessorios para piscinas

” href=”http://www.piscinessantcugat.com/tanques-de-seguretat-i-alarmes/”>Més informació sobre sistemes de seguretat

Trampolins per a grans i petits
Entreteniment sense límits. Impulseu-vos a l’aigua i aprofiteu al màxim les possibilitats d’oci de la vostra piscina amb un trampolí segur, pràctic i senzill d’instal·lar.

ducha-cascada-piscina-piscines-sant-cugat

Balneoteràpia a la piscina o l’spa:
milloreu la vostra salut i aconseguiu un espai de relaxació immillorable sense sortir de casa

Us heu plantejat mai com seria disposar d’una zona de wellness a casa? A Piscines Sant Cugat us volem apropar la balneoteràpia a la vostra llar perquè mantingueu el benestar físic i psicològic i us pugueu alliberar de l’estrès del dia a dia. Tan senzill com complementar la piscina o l’spa amb cascades, cortines d’aigua o injectors d’aire per obtenir un relaxant massatge de bombolles.

Jacuzzis inflables per aquells que no voleu fer obres
Si voleu tenir la llibertat de decidir quan tenir el jacuzzi en marxa i quan desar-lo per aprofitar millor l’espai, el model inflable és una opció còmode, econòmica i desmuntable.

Jacuzzis fets a mida
Res com arribar a casa i prendre un revitalitzant bany en un jacuzzi. Corrents d’aigua i temperatura regulables per a què l’experiència encaixi amb vosaltres al 100%.

Banyeres d’hidromassatge
Adaptables a qualsevol espai i amb multitud de prestacions que aconseguiran fer-vos autèntics massatges relaxants a través de circuits d’aigua en moviment.

Aquabikes, per als més esportistes
Heu practicat mai esport a la piscina? Les aquabikes són bicicletes específicament dissenyades per ser utilitzades en immersió i us proporcionaran salut, benestar i diversió mentre us refresqueu dins l’aigua.

Cascades, originalitat i distinció a la vostra piscina
Les cascades són una de les millors formes de provar la balneoteràpia a la llar. Tot avantatges: ajuden a relaxar-se, proporcionen un massatge a la musculació del coll i els espatlles i oxigenen l’aigua.