imatge-superior-apartats-web-2
NEWS AND UPDATES
Hydroterapia piscina

” href=”http://www.piscinessantcugat.com/tanques-de-seguretat-i-alarmes/”>Més informació sobre sistemes de seguretat

Trampolins per a grans i petits
Entreteniment sense límits. Impulseu-vos a l’aigua i aprofiteu al màxim les possibilitats d’oci de la vostra piscina amb un trampolí segur, pràctic i senzill d’instal·lar.

ducha-cascada-piscina-piscines-sant-cugat

Balneoteràpia a la piscina o l’spa:
milloreu la vostra salut i aconseguiu un espai de relaxació immillorable sense sortir de casa

Us heu plantejat mai com seria disposar d’una zona de wellness a casa? A Piscines Sant Cugat us volem apropar la balneoteràpia a la vostra llar perquè mantingueu el benestar físic i psicològic i us pugueu alliberar de l’estrès del dia a dia. Tan senzill com complementar la piscina o l’spa amb cascades, cortines d’aigua o injectors d’aire per obtenir un relaxant massatge de bombolles.

Jacuzzis inflables per aquells que no voleu fer obres
Si voleu tenir la llibertat de decidir quan tenir el jacuzzi en marxa i quan desar-lo per aprofitar millor l’espai, el model inflable és una opció còmode, econòmica i desmuntable.

Jacuzzis fets a mida
Res com arribar a casa i prendre un revitalitzant bany en un jacuzzi. Corrents d’aigua i temperatura regulables per a què l’experiència encaixi amb vosaltres al 100%.

Banyeres d’hidromassatge
Adaptables a qualsevol espai i amb multitud de prestacions que aconseguiran fer-vos autèntics massatges relaxants a través de circuits d’aigua en moviment.

Aquabikes, per als més esportistes
Heu practicat mai esport a la piscina? Les aquabikes són bicicletes específicament dissenyades per ser utilitzades en immersió i us proporcionaran salut, benestar i diversió mentre us refresqueu dins l’aigua.

Cascades, originalitat i distinció a la vostra piscina
Les cascades són una de les millors formes de provar la balneoteràpia a la llar. Tot avantatges: ajuden a relaxar-se, proporcionen un massatge a la musculació del coll i els espatlles i oxigenen l’aigua.

Qué limpiafondos comprar

Conozca qué limpiafondos se adapta mejor a sus necesidades

limpiafondos-automaticos-electricos-piscina

Como cada año, el inicio de la temporada de verano ha llegado a nuestros hogares sin que ni siquiera hayamos tenido tiempo de pensar en ello. Cortamos el césped, tendemos las sombrillas y nos equipamos para disfrutar del buen tiempo en el jardín de nuestra casa. Cuando parece que todo está listo, recordamos que de la última vez que nos bañamos en la piscina ya han pasado casi diez meses y la broza que se acumula en ella no nos deja otra alternativa que tener que pasarnos el primer día de verano poniendo a punto el agua. Una tarea aburrida y laboriosa que podríamos evitar si dispusiéramos de un limpiafondos adecuado a nuestras exigencias.

UN LIMPIAFONDOS PARA CADA PISCINA Y NECESIDAD

Encontrar el mejor sistema de limpieza para la piscina será más sencillo si conocemos los tipos, clasificados según si queremos que sean manuales, automáticos o integrados.


Read more

Has your constructed pool suffered deterioration?

Our team will take care of your pool's renovation.

piscina-tarima-fusta-rocalla-1

There are a number of factors that can cause your pool to deteriorate (weather, chemical products …), giving it an unpleasant appearance and with a risk of leaking. To solve these aesthetic issues and any problems with watertightness, we put our knowledge at your service in the renovation of your existing facilities.

Read more

SPRING HAS ARRIVED

How to prepare for a new season of swimming in your pool?

slider-home-2

PREPARE THE POOL TO ENJOY THE SUMMER

Clean the walls and bottom of the pool carefully, removing all debris and foreign substances and items. Apply the pool cleaning system. Periodically wash and rinse the filter, change the filter sand every three years and clean the grouting every 5 years