Rehabilitació de piscines

Rehabilita la teva piscina i torna’t a sentir com si l’estrenessis

Com passa amb gairebé tot, el pas dels anys fa que les millores i l’evolució dels mètodes i les tècniques es posin al servei d’allò més quotidià per facilitar-nos la vida i anar-nos apropant a un món cada vegada més còmode i planer. Les piscines són una d’aquestes zones de la llar on les transformacions i els progressos liderats en el camp de la construcció i de les noves tecnologies es manifesten de manera més evident i, segons com, són un punt de partida necessari per adaptar-les a les necessitats que van sorgint i als nous usos amb els quals volem que compleixin.

Ja sigui perquè fa tant temps des que la vam fer construir que el que necessitem és una actuació integral que posi al dia la piscina i puguem obtenir, així, un benefici tant estètic com econòmic, o bé perquè tot i tenir una piscina relativament nova volem incorporar-hi elements que no havíem previst o noves maneres de tractar l’aigua, la rehabilitació és una manera òptima i directa de tornar a disposar d’un punt idíl·lic de relaxament i oci al nostre jardí.

Estalvi econòmic, més seguretat i estètica renovada

Tant si la piscina que volem rehabilitar és d’obra, de liner, de polièster o de qualsevol altre material, com si el canvi que hi volem fer implica la remodelació del conjunt del vas i el coronament o tan sols d’un dels molts components que la integren, a Piscines Sant Cugat us oferirem una solució personalitzada totalment al vostre gust i ajustada al vostre pressupost perquè aquest estiu us sentiu com si estrenéssiu piscina.

Una de les finalitats per decidir-vos a fer una rehabilitació pot ser l’estalvi econòmic que en podeu aconseguir.

Si el vas té esquerdes o no està totalment impermeabilitzat, tard o d’hora les fugues d’aigua acaben suposant una pèrdua de diners i de recursos que podria ser totalment evitable. Reduir-ne la profunditat és també una bona mesura per economitzar l’emplenament i, de retruc, fer més segura la piscina.

Per prevenir accidents si està malmès o per complir amb una funció estètica, el coronament de la piscina pot ser rehabilitat o substituït. I seguint amb la seguretat, afegir una escala d’obra és gairebé indispensable. Una altra de les accions que podem dur a terme és el revestiment de gresite perquè tingueu un acabat més elegant i resistent. O si en el que esteu pensant és en com lluiria l’aigua enmig de la foscor amb un sistema d’il·luminació eficient i en consonància amb l’estil cromàtic de l’entorn, tenim múltiples solucions amb varietat de formes de disposició i colors que faran que el vostre jardí prengui llum pròpia. La incorporació d’accessoris com filtres de massatge o salts d’aigua i l’aplicació de noves tecnologies de desinfecció com la cloració salina són altres accions que s’englobarien dins de la rehabilitació.

Piscines comunitàries: rehabilitar-les per complir amb la legalitat

No ens oblidem tampoc que en segons quins casos no es tracta tant d’una funció exclusivament estètica. És important que les piscines comunitàries compleixin amb la normativa vigent, que estipula, entre altres factors, que la profunditat no pot excedir 1,40 metres, que el pendent del vas s’ha de situar entre el 2 i el 10% a les zones menys profundes i que les parets i el fons han de ser antilliscants i impermeables.

La teva piscina necessita una rehabilitació?

No ho dubtis més! Posa’t en contacte amb els nostres professionals de Piscines Sant Cugat, demana’ns pressupost sense compromís i t’assessorarem de la millor manera perquè modernitzis aquest espai de benestar tan important de la teva llar.