Serveis

SERVEIS COMPLETS

Per a la piscina, jardí, spa i wellness

Anem més enllà del disseny i construcció de piscines. Volem fer-t’ho fàcil, per això t’oferim tot allò que necessites

Et proposem un servei integral que engloba tots els aspectes relacionats amb el manteniment, els jardins, la salut i el benestar. Fem realitat les teves idees, t’aportem solucions i donem vida al teu jardí i a la teva zona de spa perquè només et preocupis de gaudir del teu temps lliure.

PISCINES

Disseny, construcció, reparació i manteniment de piscines

Donem forma a les teves idees i construïm la piscina que encaixa amb tu i el teu entorn.

DISSENY I CONSTRUCCIÓ

Serveis integrals “Claus en mà” amb un equip de professionals que s’encarreguen de dur a terme tots els processos en la construcció d’una piscina.

CONSTRUCCIÓ DE PISCINES

  • Piscines d’obra
  • Piscines de polièster
  • Piscines de liner, làmina armada
  • Piscines elevades

SERVEIS POSTVENDA I MANTENIMENT

Oferim un  servei de manteniment de piscines i jardins. Disposem de tots els complements, accessoris i subministraments per mantenir-los en perfecte estat.


ENTORN I JARDINS

Som especialistes en vestir l’entorn de la teva piscina

Vestim l’entorn i els jardins de la piscina amb els complements que més s’adaptin a les necessitats de cada client i a les característiques de l’entorn.

DECORACIÓ EXTERIOR

Amb els materials més actuals. Tots els materials que necessites per a la decoració exterior. Pedra natural, còdols, triturats, arenes, lloses, perfils divisors, travesses de fusta, malles d’ocultació i blocs per a la separació, …

L’ENTORN DE LA PISCINA

  • Gespa artificial
  • Murs de pedra
  • Fusteria
  • Jardineria

JARDINERIA I PAISATGISME

Amb col·laboració amb Jardineria Botània us oferim tots aquells serveis de jardineria i paisatgisme que necessiteu.


IL·LUMINACIÓ

Gaudeix de la teva piscina tant de dia com de nit

La il·luminació més adient per a cada piscina. Un bon sistema d’il·luminació permetrà gaudir de la piscina a la nit, creant un efecte de llum natural, sense ombres que obstaculitzin la visió, sobretot en les zones d’accés d’aigua.

IL·LUMINACIÓ AMB LEDS

En els llums LED només hi trobem avantatges: tenen una despesa ínfima –fins a un 75% menys que les bombetes incandescents-, una vida útil que multiplica per deu la de la majoria de llums i el raig lumínic que generen pot ser tant o més potent que el dels altres.

LLUMS SOLARS

Un dels sistemes d’il·luminació per a piscines amb més eficiència energètica i més còmodes d’utilitzar són els llums solars. S’encenen sols al capvespre, són molt econòmics i reflecteixen una gran varietat de colors.

LLUMS FLOTANTS

Gran varietat de colors, formes i mides de llums que fan visible l’aigua de la piscina des de la superfície tot decorant l’entorn i fent-lo acollidor, tant si els col·loquem damunt de la piscina, a la vora o prop seu.


SPA I WELLNESS

Beneficiat de la balneoteràpia a casa

Relaxa’t a la zona d’SPA i Wellness dissenyada exclusivament per a tu i els teus, pe gaudir de les millors sensacions i màxim benestar sense sortir de casa.

SPAS, SAUNAS I BANYS DE VAPOR

Construcció de spasjacuzzis i piscines d’interior. Una oferta molt acurada que actualitzada regularment per gaudir de la balneoteràpia i hidroteràpia termal a casa (saunes, banys de vapor, saunes-clima, etc.).

EQUIPAMENTS

Equipament de piscines amb complements de cascades, Cortines d’aigua o injectors d’aires que proporciones massatges de bombolles.

RECANVIS I CONSUMIBLES

Disposem dels productes i consumibles necessaris per mantenir i controlar l’aigua en perfecte estat.

Necessites ajuda, contacte amb nosaltres