Tanques de seguretat i alarmes

La seguretat de la teva piscina és la teva tranquilitat

Sovint veiem les piscines únicament com un espai d’oci de les nostres llars, però no pensem en els perills que comporten quan al seu voltant s’hi desenvolupen altres activitats. Sobretot si a casa hi ha nens o si tenim animals domèstics, cal que parem atenció a les mesures de seguretat adients per tal de prevenir ensurts o accidents fàcilment evitables.

Barreres de seguretat: resistència i estètica en una malla 100% segura

Una de les mesures més eficaces per impedir les caigudes a la piscina són les tanques i barreres de seguretat, ja que restringeixen l’accés a l’àrea de risc. La barrera és potser una de les que ofereix major protecció. Es tracta d’una malla de polièster resistent, elàstica, protegida contra els raigs UV i fàcil d’instal·lar i retirar que s’adapta a l’entorn tot buscant una harmonia visual i permetent una bona òptica de la piscina.

Màxima seguretat a la vostra piscina

La fortalesa d’aquest sistema és excepcional: Aguanta fins a 3 tones de pes per m2, de manera que assegura que res ni ningú caigui a l’aigua en cas d’una topada accidental. A més, en tenir elasticitat proporciona protecció també contra els cops. Un altre tret destacable és la impossibilitat d’enfilar-s’hi, ja que no inclou cap suport rígid. Els extrems que uneixen els diferents trams d’aquesta barrera estan fabricats amb alumini reforçat a la base, un material que garanteix qualitat i una llarga vida útil.

Accés a la piscina

Entre secció i secció, una obertura manual facilita l’adaptació de l’accés a la piscina allà on més ens convingui. La porta, però, incorpora un tancament automàtic per augmentar-ne la seguretat.

Perfectament adaptable a la vostre piscina

Aquest mètode, que a més admet la personalització dels mòduls de malla amb imatges ja creades o bé amb l’estampació de dissenys propis, està disponible en color blanc, negre, verd, marró i gris per encaixar amb la cromàtica dominant del jardí.

La millor seguretat és una bona prevenció

Per acabar d’arrodonir la seguretat, a Piscines Sant Cugat us proposem la instal·lació d’alarmes de detecció de caiguda a la piscina que us alertaran de qualsevol immersió accidental a l’aigua. El sistema Aqualarm, que s’activa i desactiva mitjançant un codi d’identificació i que podreu manipular a través d’un teclat tàctil, es compon de dues sirenes i s’adapta fàcilment a la piscina sense cables ni canonades. També podeu optar per Aquaplouf II, que activa un mecanisme de vigilància permanent en cas de detectar immersions i es gestiona de manera senzilla i còmoda a partir d’un comandament a distància.

Us ha quedat algun dubte per resoldre o voleu saber més informació sobre la seguretat a les piscines?

Demaneu-nos consell i pressupostos sense compromís i els nostres professionals de Piscines Sant Cugat us atendrem de manera personalitzada per orientar-vos i ajudar-vos a escollir la millor opció.